آذربایجاناخباراردبیلایران

انتقاد آیت الله عاملی از برنامه ریزان نهاد ریاست جمهوری؛ چرا استاندار اردبیل از همراهی رئیس جمهور در سفر به آذربایجان محروم شده است؟

امام جمعه اردبیل با اشاره به سفر رئیس جمهور به آذربایجان و همراهی استانداران دو استان همسایه و عدم همراهی استاندار اردبیل گفت: چگونه می شود که اردبیل با اینکه بیش ترین مرز مشترک با آذربایجان را دارد در این سفر محروم می شود؟.

 به گزارش مرکز فرهنگی قفقاز، آیت الله عاملی امام جمعه اردبیل در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به حرکت بزرگی که ملت ایران در ۱۲ فروردین انجام دادند گفت: حضرت امام، روز ۱۲ فروردین را روز عید اسلامی ملی، روز فتح مطلق و نصر به تمام معنی و روز امامت امت و روز فتح و ظفر نام نهادند و فرمودند “روز ۱۲ فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگ ترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند روزی که کنگره های قصر ۲۵۰۰ ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه ی شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین جانشین آن گردید.”

حضرت آیت الله عاملی اظهار داشت: حضرت امام آن زمان ملت را به شرکت در انتخابات دعوت کردند و فرمودند” شما می توانید هر فُرمی را که می خواهید انتخاب کنید. شما حق دارید و می توانید که در این ورقه جمهوری دموکراتیک را بنویسید، رژیم سلطنتی یا هرچه را می خواهید بنویسید. در این مورد مختار هستید”
وی افزود: تا حال در عالم رای و دموکراسی دیده نشده که در یک کشور حجم شرکت کننده مثل آن رفراندوم باشد و تا حال دیده نشده که ۹۹ درصد مردم به یک نوع حکومت رای بدهند. به همین جهت رسانه های بیگانه آن زمان گفتند این انتخابات مخدوش است چون امکان ندارد ۹۹ درصد مردم به یک امر رای بدهند و گفتند این ناپذیرفتنی است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان در بخش دیگری از خطبه ها اظهار داشت: اعتکاف از سنت های مهم دین اسلام و یک مدرسه تربیتی است و در شان آن همین بس که خداوند دو پیامبر عظیم الشان یعنی ابراهیم و اسماعیل را مامور خدمت به معتکفین نموده است.
وی افزود: اسلام با آدابش زنده است و اینگونه آداب بخشی از هویت ماست.
وی در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به آتش سوزی اخیر در جنگل های منطقه سوها از اهالی استان خواست در روز طبیعت امانت دار طبیعت باشند و به عنوان تشکر از طبیعت و برای اثبات علو مدنیت و بلوغ خود در روز طبیعت، پاکبان طبیعت باشند و در تطهیر زباله های ریخته شده اهتمام ورزند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به سفر رئیس جمهور به آذربایجان و همراهی استانداران دو استان همسایه و عدم همراهی استاندار اردبیل گفت: چگونه می شود که اردبیل با اینکه بیش ترین مرز مشترک با آذربایجان را دارد در این سفر محروم می شود؟
وی با انتقاد از برنامه ریزان نهاد ریاست جمهوری و وزارت خارجه و تقبیح این عمل نامناسب گفت: من کار بعضی از جوانان با هوش استان اردبیل را که با حسن سلیقه و فطانت اسم استان اردبیل را “استان ناتنی” گذاشتند تحسین می کنم.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از خطبه ها اظهار داشت: امسال مقام معظم رهبری در تعیین شعار سال بر نقطه اصلی اقتصاد مقاومتی یعنی “حمایت از تولید داخلی” تمرکز نمودند. این دستور بر دوش سه مجموعه ایجاد تکلیف می کند؛ دولت، ملت و تولید کنندگان. وظیفه دولت مبارزه با قاچاق و مقابله با وارادات رسمی بی رویه کالاهای خارجی و حمایت از تولید ملی و ایجاد زمینه صادرات است.
وی ادامه داد: دولت باید بر کیفیت کالای ایرانی و برگرداندن اعتماد جامعه به کالای داخلی نظارت سختگیرانه و کنترل دقیق داشته باشد. همچنین دولت و مسئولین دولتی باید در استفاده از کالای داخلی پیش قدم شوند. اگر مسئولین کشور در ظاهر و باطن زندگی خود از کالای تولید داخل استفاده کنند می توانند از مردم بخواهند که از کالای ایرانی استفاده کنند.
وی افزود: وظیفه تولیدکنندگان افزایش کیفیت و رضایت پذیری محصولات است. آنها اگر این کار را بکنند مصرف کنندگان را به بزرگترین مبلغ خود تبدیل می کنند.
وی اظهار داشت: ضلع سوم حمایت از کالای داخلی ملت ما هستند. ملت ما باید به مصرف کالای داخلی تعصب داشته باشند. اگر دو ضلع اول خوب کار کنند، ضلع سوم خود به خود به اسارت آنها در می آید. ملت ما باید تعصب به مصرف کالای داخلی را نوعی مشارکت در پیشرفت و رشد کشور تلقی کنند. بلکه ملت ما باید کالای ایرانی را به عنوان بخشی از هویت و قدرت خود تلقی و از هر فرصتی برای ترویج آن استفاده کنند.

حضرت آیت الله عاملی در خاتمه به برکات مصرف کالای داخلی اشاره کرد و گفت: این برکات عبارتند از:به حرکت درآمدن چرخ صنعت و تولید ملی، ایجاد اشتغال برای جوانان، افزایش درآمد کشور و در نتیجه پیدا شدن زمینه برای فعالیت عمرانی بیشتر، کاهش کالای قاچاق، جلوگیری از واردات کالاهای مصرفی، جلوگیری از خروج ارز از کشور، کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از بیکاری همچون فقر، اعتیاد و…، بهبود پیدا کردن سطح معیشت جامعه و بالا رفتن رفاه خانواده ایرانی، بی اثر شدن تحریم های کشور، خروج از رکود اقتصادی و دستیابی به رونق پایدار، کمک به کاهش فاصله طبقاتی و افزایش عدالت، کاهش وابستگی اقتصاد ملی به ارزهای خارجی و کاهش نوسانات ناشی از قیمت ارز، افزایش امید جامعه و جوانان نسبت به آینده خود و کشور و بالاخره احیاء غرور مقدس ایرانیان و از بین بردن شماتت دشمنان.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا