آخرین اخبارآذربایجاناخبارایرانترکیهعمومی

از سرگیری پروازهای آنکارا-تل آویو تنها 11 روز پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه

تنها ۱۱ روز پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و شهادت ۴۹ فلسطینی و مجروحیت بیش از ۳۶۰ نفر دیگر، یک مسئول بلندپایه رژیم صهیونیستی از تفاهم ترکیه و رژیم اشغالگر برای برقراری پروازهای تل آویو به آنکارا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری حقایق قفقاز، یک مقام بلندپایه صهیونیستی فاش کرد: آنکارا و تل آویو به یک سری تفاهمات نزدیک شده اند که بزودی به شرکت های هواپیمایی صهیونیستی اجازه فرود در ترکیه را می دهد و استانبول و آنتالیا از جمله مقصدهای پروازی آنها هستند.

این مقام صهیونیست افزوده است که پس از این اقدام، بازگشت سفرای دو طرف به عنوان مرحله بعدی صلح و آشتی با حکومت ترکیه است.

وی پیش بینی کرد که شرکت های هواپیمایی مسافربری رژیم صهیونیستی ظرف چند هفته آینده، موافقت ترکیه جهت فرود آمدن در فرودگاه هایش را به دست خواهد آورد.

این درحالی است که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در نهم خرداد ماه سال جاری از آمادگی رژیم صهیونیستی برای همکاری با کشورش در زمینه صدور گاز طبیعی به سرقت رفته از فلسطین اشغالی به قاره اروپا خبر داد.

با توجه به تحولات اخیر در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، آنکارا از بحران های اقتصادی مختلف رنج می برد و اردوغان راه حل این مشکلات را بهبود روابط آنکارا – تل آیو می داند.

اردوغان از این رو سران رژیم اشغالگر قدس را دعوت به بهبود و تقویت روابط با ترکیه می کند. دعوت “اسحاق هرتزوگ” رئیس رژیم صهیونیستی به ترکیه و فرستادن وزیر خارجه ترکیه به تل آویو همه در راستای همین هدف انجام شد. در واقع آنکارا در سرزمین های اشغالی به دنبال اقتصاد است، زیرا روابط امنیتی و اطلاعاتی آنکارا – تل آویو همان گونه که اردوغان اعلام کرده، قطع نشده است.

چشم ترکیه به گاز به سرقت رفته فلسطین است و تلاش می کند این گاز از خاک ترکیه به اروپا منتقل شود تا آنکارا به عنوان معبر و گذرگاه انرژی از شرق به غرب به یک امتیاز ژئوپلتیک دست یابد و در کنار دریافت گاز ارزان از رژیم صهیونیستی، سالانه میلیاردها دلار نیز حق عبور گاز بگیرد.

ترکیه تلاش می کند با گردشگری و تجارت دروازه ای برای تقویت و استحکام روابط با صهیونیست ها باز کند، برغم اینکه حجم روابط تجاری میان آنکارا و تل آویو از مرز ۴ میلیارد دلار در سال عبور کرده است.

این تنها ملت فلسطین است که از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و وجه قانونی دادن به اشغالگران ضرر می کند.

ترکیه تلاش می کند تا روابط خود با اشغالگران را از طریق ارتباط با تشکیلات خودگردان در رام الله توجیه کند زیرا می داند که سکوت تشکیلات خودگردان می تواند تا حدودی از سر و صدا و اعتراض های شکل گرفته علیه روابط آنکارا – تل آویو بکاهد. آنکارا سعی دارد فلسطینی ها را متقاعد کند که عادی سازی روابط با اشغالگران به سود ملت فلسطین است.

ملت و مقاومت فلسطین، هرگونه عادی سازی روابط با اشغالگران را محکوم و رد می کنند و این دروغ ها نمی تواند مورد پذیرش ملت فلسطین قرار گیرد. ملت فلسطین عادی سازی و عادی انگاری روابط ترکیه با اشغالگران را نمی پذیرد؛ همان طور که عادی سازی روابط امارات، بحرین، اردن، مصر، سودان و مغرب را نمی پذیرد.

گفتنی است، ترکیه بر اساس روابط خود با اشغالگران صهیونیست، فعالیت جنبش حماس در خاک خود را نیز محدود کرده است.

ترکیه همچنین در راستای بهبود روابط واشنگتن – آنکارا و حل و فصل اختلاف های موجود، از نفوذ لابی های صهیونیستی بهره می برد.

منبع: ایرنا

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا