اخبارایرانترکیه

برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) در ارزروم ترکیه

به همت وابستگی فرهنگی ایران در ارزروم تركيه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور، مراسمی برای بزرگداشت مقام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در ارزروم برگزار شد.

به گزارش مرکز فرهنگی قفقاز به نقل از  سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در این مراسم علاوه بر سرکنسول ایران در ارزروم، حجت‌الاسلام گیوی‌نهاوندی به نمایندگی از آیت‌الله نظام‌زاده، نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی، آیت‌الله بی‌آزارشیرازی، عضو شوراي عالي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي، محمود واعظی، معاون دانشکده الهیات دانشگاه تهران، جمعي از اعضاي انجمن علویان ارزروم و تعداد زيادي از دانشجویان و فرهیختگان ایرانی، شرکت داشتند.

در ابتدای مراسم، سرکنسول كشورمان، سخناني در خصوص جنبه‌های شخصیتی امام خمینی (ره) بيان كرد. وي تأکید كرد: امام خميني (ره) از نظر علم و عمل، درک عميق معرفتي و نيز تقواي عملي و علمي، از بزرگ‌ترين شخصيت‌هاي اسلامي به شمار مي‌آيد.

سركنسول ايران در ارزروم ادامه داد: ايشان همچنين در انديشه ديني و تسلط بر معارف تشيع، وارستگي، تهذيب نفس، شجاعت، درک زمان، شناخت جامعه، رأفت با دوستان و شدت با دشمنان بي‌نظير بود. اراده پولادين وي که ريشه در ايمان و اتکايش به خداوند داشت، اجازه نمي‌داد هيچ مانعي در عملي ساختن مقاصد والايش جلودار شود.

وي در پايان سخنانش اظهار كرد: مرحوم امام (ره) در عين حال انساني بسيار مهربان، سرشار از عطوفت، خويشتن‌دار و پرهيزکار بود و صبر و استقامت، مانع از آن بود که سخت‌ترين حوادث، خللي در اراده ايشان در رسيدن به هدف ايجاد کند.

حجت‌الاسلام گیوی‌نهاوندی نیز در سخنانش در اين مراسم به ابعاد زندگی بنیانگذار انقلاب اسلامی اشاره كرد. وي گفت: بصيرت، بينايي و ديدن مسايل و عمق زواياي امور، از ويژگي‌هاي شخصيتي امام خميني (ره) به شمار مي‌رفت که در فراز و نشيب‌هاي مسايل، از آن استفاده مي‌کردند.

وي افزود: امام خميني (ره) از همه علوم لازمه براي موفقيت در نهضت بهره‌مند بود. او عالمي اسلام‌شناس، سياستمدار، مردم‌شناس، آگاه به مسايل روز دنيا و تاريخ عمومي و تاريخ اسلام بود که از فلسفه و عرفان و اخلاق و همه علوم تخصصي حوزوي در حد بسيار بالايي برخودار بود؛ به گونه‌اي که نه تنها در حرکت‌هاي خود نياز علمي به کسي نداشت؛ بلکه از استادان مشهور به شمار می‌رفت.

آیت‌الله بی‌آزارشیرازی نیز در سخنان خویش اخلاق امام خمینی (ره) را مورد بررسی قرار داد. وي با اشاره به کتاب خود با عنوان «حکومتی براساس اخلاق»، جنبه‌های اخلاقی و منش امام خميني (ره) را برشمرد. وي گفت: از آنجایی که انسان موجودی است با گرایش‌های گوناگون و این گرایش‌ها در جامعه بشری در تصادم و ناسازگاری‌اند، آنچه می‌تواند انسان را از این تنش نجات بخشد، وفاداری و عمل به قانون و ارج نهادن به حقوق دیگران است و امام خمینی (ره) نمونه بارزی از اخلاق و عمل به اخلاقیات هستند.

انتهاي پيام/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا